söndag 5 september 2010

Konstrunda





Så börjar det närma sig kommunens konst och hantverksrunda som är vartannat år...laddar för att sätta fart och producera lite...
Det blir helgen den 18-19 september som Mönsterås kommun öppnar upp för en konst och hantverksrunda i Mönsterås konstförenings regi.
I år kommer förutom maken också min mamma vara med, med sina stickade vantar och en av döttrarnas kompis som gör silversmycken av bla gamla skedar och gafflar så hos oss kan man se:
glasfusing av olika varianter...smycken, fat, vaser...
lite fritt broderi
lite vävt
lite ståltråd
stickat
krokat
smycken av silver
Ja lite av varje kan man beskåda och vi brukar också bjuda på tex kaffe/the/saft med dopp.
Kul i år är att vi inte är så ensamma på orten med att visa vad vi gör. Förut om att fler är hos oss så är det också flera andra ställen i Timmernabben som kan besökas.
Information om "rundan" hittar du HÄR
Tyvärr har i alla fall inte jag lyckats kunna lösa det så man ser texten på kartan men är du intresserad av en kart så finns den utlagd på flera ställen i kommunen eller så kan jag maila över en pdf-fil... skriv i så fall ett meddelande här på bloggen. Du kan också gå in på vår hemsida Trådar och glas och se lite vad vi gör och skriva ett meddelande på kontaktsidan DÄR så skickar jag över en karta!

Inga kommentarer: