söndag 15 april 2012

Å så rymde Otto...


Otto nyklippt

Otto vill inte vara med på bild

Otto vill definitivt inte vara med på bild

Å här vill han inte alls vara med på bild

Otto är uttråkad och vill inte vara med på bild


Otto vill aldrig i livet vara med på bild


Otto är tjurig

Lika tjurig här


Söndagen började bra...med sen frukost ihop med maken.
Han tog sen en runda med Otto, under tiden jag skulle ringa och bolla nya spännande samarbeten med en härlig kollega.

Vi hade ett långt samtal och bollade idéer och när maken kom hem med hunden satt jag fortfarande i det givande samtalet:-)
Så mycket man ha att avhandla med likasinnade!

Sedan tidigare var det bestämt att Otto skulle klippas, när han kom hem från promenaden. Vi plockade fram allt vad som behövs...Jag lockade in hunden för att han skulle ta sig ut på andra sidan huset där husse stod beredd. I väntan på oss hade emellertid Otto jagat upp sig över en stor svart långhårig katt som spatserade utanför staketet.

Det gick ovanlig snabbt att få Otto att komma in, men det gick också ovanligt snabbt för honom att ta sig ut på andra sidan huset också. Jag hade inte lagt märke till att dörrarna stod öppna på baksidan så...sagt och gjort...Otto for efter den svarta katten, som vi inte längre såg röken av men det kändes väl i luften...I Ilfart for han från tomt till tomt och tvärs över vägen gång på gång..nosen i backen och såg sig inte för ett dugg...Det var bara att hålla andan så vips var han helt borta och maken ropade till mig att hämta bilen för att köra och leta...När jag kom hem så var Otto för andra gången i en av grannarnas trädgård. En mycket klok granne som försöker hålla honom inom synhåll genom att leka med honom.Till slut mutade han honom med kattmat och lyckades få tag i honom. Han gillade tydligen det:-) Tack och lov! Evigt tacksamma är vi!

Sen hamnade han helt uttröttad på bordet ute, för en klippning. Han var ganska foglig åtminstone till en början.
Däremot ville han helst inte vara med på bild efter klippningen!
Efter allt ståhej glufsade han i sig ett helt mål mat och sen la han sig och somnade och där ligger han fortfarande:-)

Inga kommentarer: